HARRY POTTER AND THE HALF – BLOOD PRINCE (Blu-ray)

Availability:

Out of stock


14.99

Out of stock


Quick Order: Shop in Seconds!



Region: 2
Actors: Τίμοθυ Σπαλ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον, Μάγκι Σμιθ, Τζούλι Γουόλτερς, ’λαν Ρίκμαν,
Audio: Chinese (Kantonese), Corean, English, English for the hearing impaired, Polish, Thai
Subtitles: Chinese (Kantonese), Corean, English, Hungarian, Indonesian, Polish, Thai, Ελληνικά
Runtime: 154′
Synopsis: Disc 1: Η Ταινία
Οι Ηθοποιοί και οι Δημιουργοί Αναλαμβάνουν να σας Ξεναγήσουν σε Κομμάτια της Παραγωγής, τα οποία Μπορείτε να Παρακολουθείτε Παράλληλα με την Ταινία Μέσω Συνεντεύξεων σε Ξεχωριστό Παράθυρο της Οθόνης, μέσω Φωτογραφικής Γκαλερί και ’λλων!

Disc 2: ‘Αλλες Παροχές σε High Definition

Πρόσθετες Σκηνές
Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Ένας Χρόνος της Ζωής της – Μια Ματιά στο Ταξίδι της Δημιουργίας και της Έκδοσης του Τελευταίου Βιβλίου
Οι Ηθοποιοί Αναλαμβάνουν να σας Ξεναγήσουν σε Κομμάτια της Παραγωγής Όπως το Μοντάζ, το Μακιγιάζ, τον Σχεδιασμό του Πλατό, τα Κοστούμια και Πολλά ’λλα!
Μια Κρυφή Ματιά στον Μαγικό Κόσμο του Χάρι Πότερ TM στο Universal Orlando Resort
Τι έχεις στο μυαλό σου; – Σύντομες Ερωτήσεις και Απαντήσεις με τους Ηθοποιούς και τους Συντελεστές
Οι Ηθοποιοί Δίνουν μια Μικρή Περιγραφή του Χαρακτήρα τους σε Μονόπρακτα
Για Να Προβλέψεις Το Μέλλον, Πρέπει Να Γνωρίσεις Το Παρελθόν.
Καθώς ο Λόρδος Βόλντεμορτ σφίγγει τον κλοιό στους Μαγκλς και στον κόσμο των Μάγων, το Χόγκουαρτς παύει να αποτελεί πλέον ασφαλές καταφύγιο. Ο Χάρι υποψιάζεται ότι ο κίνδυνος παραμονεύει πλέον ακόμα και μέσα στο κάστρο, αλλά ο Ντάμπλντορ ενδιαφέρεται τώρα περισσότερο από ποτέ να τον προετοιμάσει για την τελική μάχη που πλησιάζει απειλητικά.
Μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν το κλειδί της άμυνας του Βόλντεμορτ που θα τους οδηγήσει στην καταστροφή του. Για να πετύχει τους σκοπούς του, ο Ντάμπλντορ προσλαμβάνει τον παλιό του φίλο και συνάδελφο Οράτιο Σλάγκχορν, ο οποίος κατέχει σημαντικές πληροφορίες.
Και ενώ έχει αρχίσει και υφαίνεται η άνοδος στην εξουσία για τον Λόρδο Βόλντεμορτ, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα στην καρδιά του Χάρι, του Ρον, της Ερμιόνης και των υπόλοιπων συμμαθητών τους. Ο έρωτας και ο κίνδυνος παραμονεύουν και το Χόγκουαρτς δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο!

 

Stan: SKU: 5201610152157 Category:
Weight 0.500 kg