Το ολοκαίνουργιο

XBOX
SERIES X

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

4K

Παιχνίδια

ΕΩΣ ΚΑΙ 120

Καρέ ανά δευτερόλεπτο

8K HDR

Υψηλό Δυναμικό Εύρος

Αρχιτεκτονική ταχύτητας Xbox

ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ,
ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ
XBOX ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

POWER YOUR

DREAMS

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ
SERIES X|S

Τα παιχνίδια που δημιουργούνται με τη χρήση του κιτ ανάπτυξης Xbox Series X|S διαθέτουν σημαντικά μικρότερους χρόνους φόρτωσης και εντυπωσιακά γραφικά σε έως 120 FPS.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Με τη Smart Delivery, μπορείτε να αγοράσετε ένα υποστηριζόμενο παιχνίδι μία φορά και να έχετε πάντα την καλύτερη διαθέσιμη έκδοση σε οποιαδήποτε κονσόλα κι αν παίζετε.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Από μελλοντικές περιπέτειες έως σημερινές εμμονές και κλασικούς τίτλους, μπορείτε να δείτε και να παίξετε χιλιάδες αγαπημένα παιχνίδια από τις τέσσερις γενιές Xbox στο Xbox Series X.

12 TFLOPS

ΙΣΧΥΟΣ

Η ισχύς επεξεργασίας 12 teraflop του συστήματος μικροκυκλώματος (SOC) συνεργάζεται με τις αρχιτεκτονικές Zen 2 και RDNA της AMD, παρέχοντας κόσμους με περισσότερες λεπτομέρειες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Χάρη στις αρχιτεκτονικές Zen 2 και RDNA της AMD, η τεχνολογία Ray Tracing DirectX παρέχει ρεαλιστικό φωτισμό, σκιάσεις και αντανακλάσεις ακριβείας, για τη δημιουργία δυναμικών και ζωντανών κόσμων.

ΑΚΟΥΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ
ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ

Ο τρισδιάστατος χωρικός ήχος είναι το επόμενο βήμα της εξέλιξης στην τεχνολογία ήχου, χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους για τη δημιουργία καθηλωτικών ρεαλιστικών κόσμων που σας θέτουν στο κέντρο της εμπειρίας σας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 4K

Η κονσόλα Xbox Series X προσφέρει εντυπωσιακά ομαλούς ρυθμούς καρέ έως 120 FPS με την οπτική ζωντάνια του HDR. Βυθιστείτε με πιο ευκρινείς χαρακτήρες, πιο φωτεινούς κόσμους και απίστευτες λεπτομέρειες με ρεαλιστικό 4K.

Από κλασικά παιχνίδια της αρχικής κονσόλας όπως το Halo: Combat Evolved έως μελλοντικά αγαπημένα όπως το Halo: Infinite, κάθε τίτλος φαίνεται και παίζει καλύτερα στο Xbox Series X.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ
ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Μαζί, το νέο σύστημα
μικροκυκλώματος
(SOC) και η
αρχιτεκτονική
ταχύτητας Xbox
βάζουν την ταχύτητα
στην άκρη των
δαχτύλων σας, και ο
προσαρμοσμένος
δίσκος SSD 1TB και η
CPU σας δίνουν τον
έλεγχο, για να
πηγαίνετε από 0 σε 60
σε έως 120 FPS.
ΕΤΟΙΜΟΙ, ΦΥΓΑΜΕ!
Ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης
Απολαύστε ταχύτερους
χρόνους. Τα παιχνίδια
φορτώνονται σημαντικά
ταχύτερα με τον
προσαρμοσμένο δίσκο SSD στο
Xbox Series X.

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

Η κάρτα επέκτασης χώρου αποθήκευσης Seagate 1 TB για τις κονσόλες Xbox Series X|S συνδέεται στο πίσω μέρος της κονσόλα μέσω της ειδικής θύρας επέκτασης και αναπαράγει την προσαρμοσμένη εμπειρία SSD της κονσόλας, παρέχοντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών στις ίδιες επιδόσεις. (Πωλείται ξεχωριστά.)

ΑΠΟΛΥΤΟΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ

ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ
ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Το νέο ασύρματο χειριστήριο Xbox συνδυάζει κομψή σχεδίαση, εκλεπτυσμένη άνεση και άμεση κοινή χρήση σε ένα οικείο αγαπημένο πακέτο.

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Κάντε επίδειξη. Πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης για να διαιωνίσετε την κατάκτησή σας.

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ

Οι ανάγλυφες σκανδάλες και τα μπροστινά κουμπιά προσφέρουν σταθερό κράτημα για την αποφυγή ολίσθησης.

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ

Οι ανάγλυφες σκανδάλες και τα μπροστινά κουμπιά προσφέρουν σταθερό κράτημα για την αποφυγή ολίσθησης.

Η κονσόλα Xbox Series X είναι συμβατή με τα αξεσουάρ παιχνιδιού για το Xbox One και προσφέρει ταχύτερο χρόνο απόκρισης από ποτέ.

ΝΕΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

Ο
MASTER
CHIEF

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
Στο Xbox Series X, απολαύστε ανάλυση 4K στα 60 FPS στις εκστρατείες και σημαντικά μειωμένους χρόνους φόρτωσης, που εξασφαλίζουν απρόσκοπτο παιχνίδι και ανοίγουν την πόρτα στην επόμενη γενιά παιχνιδιών.

ΕΝΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΓΙΑ
ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ

Εξερευνήστε για πρώτη φορά την επική έκταση ενός δακτυλίου Halo στο πιο φιλόδοξο παιχνίδι Halo που φτιάχτηκε ποτέ.

Κονσόλα νέας γενιάς. Παιχνίδια νέας γενιάς.
Ξεκινήστε νέες περιπέτειες έτσι όπως πρέπει να τις ζήσετε στο Xbox Series X.

ΑΜΕΣΗ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ανακαλύψτε το νέο αγαπημένο σας παιχνίδι. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του Xbox Live Gold και του EA Play (προσεχώς) με την εγγραφή σας στο Xbox Game Pass Ultimate.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Ετοιμαστείτε για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, υψηλότερη ανάλυση, πιο σταθερούς ρυθμούς καρέ και καλύτερη εισερχόμενη καθυστέρηση σε χιλιάδες παιχνίδια για Xbox One, Xbox 360, και την αρχική κονσόλα Xbox.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ
ΑΠΟ

ΜΕΣΑ
ΠΡΟΣ
ΤΑ ΕΞΩ

Η κομψή μονολιθική σχεδίαση του Xbox Series X είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού πρωτοποριακού υλικού και λογισμικού με σκόπιμη μηχανική, για την επίτευξη κορυφαίας ταχύτητας και επιδόσεων.

ΚΑΝΑΛΙΑ

ΡΟΗΣ
ΑΕΡΑ

Η αρχιτεκτονική παράλληλης ψύξης του Xbox διαθέτει τρία κανάλια ροής αέρα που κατανέμουν ομοιόμορφα τις θερμοκρασίες που παράγονται από τα προηγμένα εσωτερικά εξαρτήματα, διατηρώντας την κονσόλα δροσερή και αθόρυβη.

ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η διαιρεμένη μητρική κάρτα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία της κονσόλας σε ομοιόμορφα ελεγχόμενα επίπεδα, επιτρέποντας στην κονσόλα να παράγει περισσότερη ενέργεια.

ΨΥΚΤΡΑ

Ο σκελετός με ψύκτρα είναι ένα μοναδικό, μη ηλεκτρονικό εξάρτημα, που συνδυάζει την παράλληλη ψύξη με μοναδική σχεδίαση, για την αύξηση της αξιοπιστίας των επιδόσεων.

ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΤΜΩΝ

Ο θάλαμος ατμών της κονσόλας Xbox Series X επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στον πυρήνα.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

Ένα κατακόρυφο σύστημα ροής αέρα διατηρεί την ομαλή λειτουργία και την αθόρυβη ψύξη της κονσόλας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Κονσόλα Xbox Series X
Ασύρματο χειριστήριο Xbox
Καλώδιο HDMI εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας